Aurico Kata Resort & Spa

Güney Tayland, Karon
Aurico Kata Resort & Spa Genel
Aurico Kata Resort & Spa Genel
Aurico Kata Resort & Spa Genel
Aurico Kata Resort & Spa Genel
Aurico Kata Resort & Spa Genel
Image More +111 fotoğraf
Aurico Kata Resort & Spa
45 Taina road Tambon Karon, Amphoe Muang Phuket Güney Tayland, Karon

Aurico Kata Resort & Spa misafirlere Karon bölgesinde, plaj yakınında, Karon Plajı ve Kata Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Patong Plajı ile 5,9 mi (9,4 km) ve Kamala Plajı ile 11,4 mi (18,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Aurico restoranı ideal, bu restoran Tayland mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 144 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Açık havuz, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Aurico
Aurico Nest
Aurico
Aurico Deluxe Pool Access
Aurico
Aurico Suite
Room
Aurico Superior Over the Pool
Room
Aurico Deluxe Over the Pool

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x