Aurelius Pension

Bucklige Welt, Baden
Aurelius Pension Öne Çıkan Resim
Aurelius Pension İç Mekan
Aurelius Pension Kahvaltı
Aurelius Pension Kahvaltı
Aurelius Pension Kahvaltı
Image More +20 fotoğraf
Aurelius Pension
Albrechtsgasse 28 Bucklige Welt, Baden

Baden bölgesindeki Aurelius Pension misafirlere tarihi bölgede, Rosarium ve Doblhoffpark ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Rollett Müzesi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Arnulf Rainer Müzesi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

10 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya kapalı havuz ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (With Spa Access)
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x