Aum Hum Homestay

Fang
Aum Hum Homestay Genel
Aum Hum Homestay Genel
Aum Hum Homestay Genel
Aum Hum Homestay Genel
Aum Hum Homestay Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Aum Hum Homestay
111 Moo 6 Monpin , Fang

Aum Hum Homestay konaklamanızda Fang bölgesinde, Doi Pha Hom Pok Ulusal Parkı ile 1,9 km (1,2 mi) ve Fang Kaplıcaları ile 9,6 km (6 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Wat Tha Ton Budist Tapınağı ile 34,9 km (21,7 mi) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için อุ้มฮุ่ม Drip Coffee Cafe ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve gözetimli çocuk bakımı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca genel oturma odası, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Room, 1st Floor
Room
Standard Room, 2nd Floor

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x