Audi

Rimini Coast, Rimini
Audi Genel
Audi Genel
Audi Öne Çıkan Resim
Audi Dış Mekan
Audi Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
Audi
Viale Regina Elena, 56A Rimini Coast, Rimini

Audi misafirlere Rimini merkezinde, Viale Regina Elena yakınında ve Viale Vespucci ile yürüyerek 11 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rimini Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Fiera di Rimini ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 60 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x