Auberge Saint-Pierre

Quebec
Auberge Saint-Pierre Genel
Auberge Saint-Pierre Genel
Auberge Saint-Pierre Genel
Auberge Saint-Pierre Genel
Auberge Saint-Pierre Genel
Image More +33 fotoğraf
Auberge Saint-Pierre
79, rue St-Pierre , Quebec

Auberge Saint-Pierre size Quebec merkezinde, Medeniyet Müzesi ve Frontenac Şatosu ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Quebec Cruise Terminali ile 0,2 mi (0,4 km) ve Quartier Petit Champlain bölgesi ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 39 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere bebek bakımı (ücretli), kayak dolabı ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Quebec bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 416 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Süit,
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Comfort
Comfort Oda, 1 Yatak Odası
Classic
Classic Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x