Auberge Manoir de la Nocherie

Lower Normandy, Saint-Bomer-les-Forges
Auberge Manoir de la Nocherie Genel
Auberge Manoir de la Nocherie Öne Çıkan Resim
Auberge Manoir de la Nocherie Dış Mekan
Auberge Manoir de la Nocherie Dış Mekan
Auberge Manoir de la Nocherie Oda
Image More +1 fotoğraf
Auberge Manoir de la Nocherie
Lieu-dit La Nocherie Lower Normandy, Saint-Bomer-les-Forges

Saint-Bomer-les-Forges bölgesindeki Auberge Manoir de la Nocherie misafirlere kırsal bölgede, Normandie-Maine Regional Natural Park ve Dormont Şatosu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Houlme Golf Sahası ile 11,1 mi (17,9 km) ve Saint Germain Kilisesi ile 11,1 mi (17,9 km) mesafede.

Table d'Hôtes, Auberge Manoir de la Nocherie misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 7 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Park Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x