Auberge La Turra

Northern Alps, Val-Cenis
Auberge La Turra Genel
Auberge La Turra Genel
Auberge La Turra Öne Çıkan Resim
Auberge La Turra Dış Mekan
Auberge La Turra Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Auberge La Turra
20 Rue de la Parrachee Northern Alps, Val-Cenis

Auberge La Turra misafirlere Val-Cenis bölgesinde, milli parkta, Maison de la Vanoise yakınında ve Arkeoloji Müzesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Roches Blanches Kayak Teleferiği ile 1,6 mi (2,5 km) ve La Madeleine ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Auberge La Turra misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca spor salonu ve kiralık bisiklet sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve ortak alanda televizyon vardır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Dağ Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x