Auberge la Renaissance

Viarmes
Auberge la Renaissance Genel
Auberge la Renaissance Öne Çıkan Resim
Auberge la Renaissance Dış Mekan
Auberge la Renaissance Dış Mekan
Auberge la Renaissance Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Auberge la Renaissance
16 AVENUE J.F KENNEDY , Viarmes

Viarmes bölgesindeki Auberge la Renaissance misafirlere kırsal bölgede, Abbaye de Royaumont ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Mont Griffon Golf Kulübü ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu otel Sherwood Parc ile 5,7 km (3,5 mi) ve Club du Lys Golf Kulübü ile 7,4 km (4,6 mi) mesafede.

Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere lobide şömine, bisiklet turu bilgileri ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kütüphane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Asma Kat (4 personnes)
Comfort
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x