Auberge du Redier

Nice Semti, Colomars
Auberge du Redier Genel
Auberge du Redier Öne Çıkan Resim
Auberge du Redier Dış Mekan
Auberge du Redier Dış Mekan
Auberge du Redier Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Auberge du Redier
Quartier du Rédier Nice Semti, Colomars

Colomars bölgesindeki Auberge du Redier konaklamanızda, Fransız Alpleri Bölge Tabiat Parkı ve Foundation Lenval Çocuk Hastanesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Promenade des Anglais ile 6,6 mi (10,6 km) ve Monte Carlo Formula 1 Parkuru ile 24,1 mi (38,8 km) mesafede.

Auberge du Redier misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 22 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Özel banyo, küvet, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için bitişik şaraphane ve açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x