Auberge Du Lac Noir

Limousin, Saint-Cernin-de-Larche
Auberge Du Lac Noir Genel
Auberge Du Lac Noir Genel
Auberge Du Lac Noir Genel
Auberge Du Lac Noir Genel
Auberge Du Lac Noir Genel
Image More +42 fotoğraf
Auberge Du Lac Noir
La Chassagne Limousin, Saint-Cernin-de-Larche

Auberge Du Lac Noir misafirlere Saint-Cernin-de-Larche bölgesinde, göl üzerinde, Causse Gölü ile 3,6 mi (5,9 km) mesafede ve Vezere Vadisi ile 7,8 mi (12,5 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Gouffre de la Fage ile 7,9 mi (12,7 km) ve Les Jardins de l'Imaginaire ile 9 mi (14,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için espresso kahve makinesi olan 3 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kütüphane, lobide kahve servisi ve su sebili mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Stüdyo Süit, Birden Çok Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x