Auberge de la Vallée d'Ossau

Pireneler - Kayak, Izeste
Auberge de la Vallée d'Ossau Genel
Auberge de la Vallée d'Ossau Genel
Auberge de la Vallée d'Ossau Genel
Auberge de la Vallée d'Ossau Genel
Auberge de la Vallée d'Ossau Genel
Image More +44 fotoğraf
Auberge de la Vallée d'Ossau
2 Route d'Ossau Pireneler - Kayak, Izeste

Izeste bölgesindeki Auberge de la Vallée d'Ossau konaklamanızda Ossau Valley Trail ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Ossau Valley Trail ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu küçük otel Gourette ile 16 mi (25,8 km) ve Ossau Valley Trail ile 5,5 mi (8,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 42 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Izeste bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu küçük otel misafirlerimize 129 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Dört
Dört Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Dubleks,
Dubleks, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x