Auberge de L'Abbatiale

Champagne-ardenne, Auberive
Auberge de L'Abbatiale Öne Çıkan Resim
Auberge de L'Abbatiale Dış Mekan
Auberge de L'Abbatiale Dış Mekan
Auberge de L'Abbatiale Dış Mekan
Auberge de L'Abbatiale İç Mekan
Image More +45 fotoğraf
Auberge de L'Abbatiale
3 Rue de l'Abbatiale Champagne-ardenne, Auberive

Auberge de L'Abbatiale misafirlere Auberive bölgesinde, tarihi bölgede, Auberive Manastırı yakınında ve Forêts National Park ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Vingeanne Boğazı ile 10,6 mi (17 km) ve Büyük Salyangoz Taş Yapısı ile 14,8 mi (23,8 km) mesafede.

Restaurant, Auberge de L'Abbatiale misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Louise Michel)
Üç
Üç Kişilik Oda (Jacques de Molène)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Bernard de Clairvaux)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (François 1er)
Family
Family Oda (Philippe de Bel)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x