Auberge de Jeunesse de Morlaix

St.-Martin-des-Champs
Auberge de Jeunesse de Morlaix Genel
Auberge de Jeunesse de Morlaix Genel
Auberge de Jeunesse de Morlaix Öne Çıkan Resim
Auberge de Jeunesse de Morlaix Dış Mekan
Auberge de Jeunesse de Morlaix Dış Mekan
Image More +5 fotoğraf
Auberge de Jeunesse de Morlaix
1 Voie d'Accès au Port , St.-Martin-des-Champs

St.-Martin-des-Champs bölgesindeki Auberge de Jeunesse de Morlaix konaklamanızda, Morlaix Turizm Danışma Merkezi ve Morlaix Viyadüğü ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Eglise Saint Melaine Kilisesi ile 0,7 mi (1,1 km) ve La Maison à Pondalez ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Auberge de Jeunesse de Morlaix misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

20 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x