Auberge au Mirador

Shutoken, Hakone
Auberge au Mirador Öne Çıkan Resim
Auberge au Mirador Dış Mekan
Auberge au Mirador Dış Mekan
Auberge au Mirador İç Mekan
Auberge au Mirador Kahvaltı
Image More +33 fotoğraf
Auberge au Mirador
159-15 Motohakone Ashigarashimogun Shutoken, Hakone

Hakone bölgesindeki Auberge au Mirador konaklamanızda, Ashi Gölü ve Sengokuhara Japon Kaplıcası ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu spa olan otel Hakone Kowakien Yunessun ile 4,6 mi (7,4 km) ve Gotemba Premium Outlets ile 12,2 mi (19,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

22 oda mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kaplıca, spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Oda (Ashinoko Extra)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (Pavillion)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x