Au Vélo dans l'Arbre

Entre-deux-mers, Saint-Emilion
Au Vélo dans l'Arbre Genel
Au Vélo dans l'Arbre Öne Çıkan Resim
Au Vélo dans l'Arbre Dış Mekan
Au Vélo dans l'Arbre Dış Mekan
Au Vélo dans l'Arbre Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Au Vélo dans l'Arbre
299 petit bigaroux Entre-deux-mers, Saint-Emilion

Saint-Émilion bölgesindeki Au Vélo dans l'Arbre konaklamanızda, Chateau Ausone ve Château Pindefleurs Şarap İmalathanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Yeraltı Çömlek Müzesi ile 0,9 mi (1,5 km) ve Kraliyet Şatosu Kulesi ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada mikrodalga fırın mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere genel oturma odası, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez, Özel Banyo
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x