Au Jardin de Créach Avel

Cleder
Au Jardin de Créach Avel Genel
Au Jardin de Créach Avel Genel
Au Jardin de Créach Avel Genel
Au Jardin de Créach Avel Öne Çıkan Resim
Au Jardin de Créach Avel Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Au Jardin de Créach Avel
2 Rue de Creach Avel Vraz , Cleder

Cleder bölgesindeki Au Jardin de Créach Avel misafirlere kırsal bölgede, Plouescat Katedrali ve Sebze Hali ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel St-Pol-de-Leon Katedrali ile 10,1 km (6,3 mil) ve Pouldu Plajı ile 11 km (6,8 mil) mesafede.

Au Jardin de Créach Avel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x