Au coeur de Nancy BnB

Lorraine, Nancy
Au coeur de Nancy BnB Genel
Au coeur de Nancy BnB Genel
Au coeur de Nancy BnB Genel
Au coeur de Nancy BnB Genel
Au coeur de Nancy BnB Genel
Image More +99 fotoğraf
Au coeur de Nancy BnB
15 Boulevard Joffre Lorraine, Nancy

Au coeur de Nancy BnB Nancy merkezinde, Jean Prouve Kongre Merkezi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Nancy Katedrali ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Musee des Beaux-arts ile 1 km (0,6 mil) ve Nancy Hotel de Ville ile 1,3 km (0,8 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için ısıtmalı zemin olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu misafir evi 1962 yılında inşa edilmiş.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Özel Banyo (Spacieuse)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo (Zen)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo (Sympa)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x