Atour Hotel Tai Koo Li Riverside Chengdu

Chengdu
Atour Hotel Tai Koo Li Riverside Chengdu Öne Çıkan Resim
Atour Hotel Tai Koo Li Riverside Chengdu Dış Mekan
Atour Hotel Tai Koo Li Riverside Chengdu Dış Mekan
Atour Hotel Tai Koo Li Riverside Chengdu İç Mekan
Atour Hotel Tai Koo Li Riverside Chengdu İç Mekan
Image More +25 fotoğraf
Atour Hotel Tai Koo Li Riverside Chengdu
No 8 Binghe Road, Wangping Street , Chengdu

Atour Hotel Tai Koo Li Riverside Chengdu misafirlere Chengdu merkezinde, Taikoo Li ve Chengdu IFS ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Jiuyan Bridge ile 1,6 mi (2,5 km) ve Sişuan Bilim ve Teknoloji Müzesi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Cafe Fusion Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

190 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Süit
Süit
Room
Standard Oda
Room
Business Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Standard Oda
Room
Executive Oda
Room
Oda, Nehir Manzaralı
Room
Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x