Atour Hotel High Tech Chengdu

Chengdu
Atour Hotel High Tech Chengdu Öne Çıkan Resim
Atour Hotel High Tech Chengdu İç Mekan
Atour Hotel High Tech Chengdu Yerinde Yemek
Atour Hotel High Tech Chengdu Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Atour Hotel High Tech Chengdu Lobi
Image More +4 fotoğraf
Atour Hotel High Tech Chengdu
No.66 4th Tianfu St Gaoxin District , Chengdu

Atour Hotel High Tech Chengdu misafirlere Chengdu (Gaoxin) bölgesinde, Century City International Exhibition Center ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Chengdu Yintai Alışveriş Merkezi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel New Century Global Center ile 1,9 mi (3,1 km) ve Jiufang Alışveriş Merkezi ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Atour Hotel High Tech Chengdu misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 120 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Senior Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Senior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x