Atlas Sky Airport

Chaouia-ouardigha (bölge), Nouaceur
Atlas Sky Airport Genel
Atlas Sky Airport Genel
Atlas Sky Airport Genel
Atlas Sky Airport Genel
Atlas Sky Airport Genel
Image More +37 fotoğraf
Atlas Sky Airport
Zone Urbaine Chaouia-ouardigha (bölge), Nouaceur

Atlas Sky Airport konaklamanızda Nouaceur bölgesinde, Kazablanka İkiz Kuleleri ile 29 km (18 mi) ve V. Muhammed Meydanı ile 30,4 km (18,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Birleşmiş Milletler Meydanı ile 30,5 km ve Ain Diab Plajı ile 31 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 150 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Havuz Manzaralı
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x