Atlas Kasbah Ecolodge

Agadir-ıda Ou Tanane, Drargua
Atlas Kasbah Ecolodge Genel
Atlas Kasbah Ecolodge Genel
Atlas Kasbah Ecolodge Genel
Atlas Kasbah Ecolodge Genel
Atlas Kasbah Ecolodge Genel
Image More +36 fotoğraf
Atlas Kasbah Ecolodge
Tighanimine Elbaz Agadir-ıda Ou Tanane, Drargua

Atlas Kasbah Ecolodge konaklamanızda Drarga bölgesinde, Timezguida Ougard Mosque ile 8,2 km (5,1 mi) ve La Medina D'agadir ile 15,4 km (9,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu çevre dostu pansiyon Sinagog ile 15,5 km (9,6 mi) ve Souss-Massa Ulusal Parkı ile 18,1 km (11,3 mi) mesafede.

Atlas Kasbah Ecolodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, buhar odası ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda, Vadi Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x