Atlantico Hotel

Região Dos Lagos, Rio das Ostras
Atlantico Hotel Genel
Atlantico Hotel Genel
Atlantico Hotel Genel
Atlantico Hotel Öne Çıkan Resim
Atlantico Hotel Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Atlantico Hotel
AV. Atlantica, 333 - Recreio/Costa Azul Região Dos Lagos, Rio das Ostras

Atlantico Hotel misafirlere Rio das Ostras bölgesinde, plaj yakınında, Costa Azul Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Iriri Lagünü ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Unamar Plajı ile 9,2 mi (14,7 km) ve Praia Da Enseada das Gaivotas ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Atlantico Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 36 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis ve kütüphane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Basic
Basic Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x