Atlantica Parc Beach

Agadir-ıda Ou Tanane, Tamri
Atlantica Parc Beach Genel
Atlantica Parc Beach Genel
Atlantica Parc Beach Genel
Atlantica Parc Beach Genel
Atlantica Parc Beach Genel
Image More +43 fotoğraf
Atlantica Parc Beach
KM 27 Route d'Essaouira, Imi Ouaddar Agadir-ıda Ou Tanane, Tamri

Atlantica Parc Beach misafirlere Tamri bölgesinde, plajda ve Atlantica Parkı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan kabin Agadir Plajı) ile 18,3 mi (29,4 km) ve Agadir Marina ile 18,6 mi (29,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Aquapark International ideal; kabinde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 160 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 24-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz, spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu Akdeniz stili kabinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve lobide kahve servisi vardır. Bu kabinde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Karavan, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Premium Karavan, 3 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Karavan, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x