Atlantica Imperial Residences-AdultsOnly

Kolymbia
Atlantica Imperial Residences-AdultsOnly Genel
Atlantica Imperial Residences-AdultsOnly Öne Çıkan Resim
Atlantica Imperial Residences-AdultsOnly Dış Mekan
Atlantica Imperial Residences-AdultsOnly Dış Mekan
Atlantica Imperial Residences-AdultsOnly İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Atlantica Imperial Residences-AdultsOnly
Athens Street , Kolymbia

Rodos bölgesindeki Atlantica Imperial Residences-AdultsOnly konaklamanızda, Ege Adaları yakınında ve Yedi Pınar ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Tsambika Plajı ile 2,1 mi (3,5 km) ve Faliraki Su Parkı ile 8,5 mi (13,8 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Bu otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 58 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Double Room Swim Up Limited Sea View
Deluxe
Deluxe Duplex Suite Swim Up Sea View
One
One Bedroom Suite Private Pool Sea View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x