Atlantica Creta Paradise

Hanya
Atlantica Creta Paradise Genel
Atlantica Creta Paradise Genel
Atlantica Creta Paradise Dış Mekan
Atlantica Creta Paradise Dış Mekan
Atlantica Creta Paradise İç Mekan
Image More +49 fotoğraf
Atlantica Creta Paradise
Kissamou , Hanya

Atlantica Creta Paradise misafirlere Hanya (Hanya) bölgesinde, Nea Chora Plajı ve Historical Museum of Chania ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Eski Venedik Limanı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Agia Marinası Plajı ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Resort otelin restoranı Artemis Main Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 285 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu resort otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu resort otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda (Inland View)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Inland View)
Family
Family Oda (Inland View)
Family
Family Süit (Inland View)
Room
Family Oda (Swim Up)
Room
Family Süit (Swim Up)
Room
Family Süit, Kişiye Özel Havuzlu
Family
Family Inland View Sharing Pool
Family
Family Suite Inland View Sharing Pool Bungalows

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x