Atlantica Caldera Palace - All Inclusive

Yunan Adaları, Analipsi
Atlantica Caldera Palace - All Inclusive Genel
Atlantica Caldera Palace - All Inclusive Genel
Atlantica Caldera Palace - All Inclusive Genel
Atlantica Caldera Palace - All Inclusive Öne Çıkan Resim
Atlantica Caldera Palace - All Inclusive Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Atlantica Caldera Palace - All Inclusive
ANALIPSI Yunan Adaları, Analipsi

Atlantica Caldera Palace - All Inclusive misafirlere Hersonissos bölgesinde, plajda ve Ekklisia Agios Konstantinos Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Kandiye Limanı ile 13,6 mi (21,9 km) ve Star Beach Water Park ile 4,3 mi (7 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Tex Mex yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 7 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 4 bar/dinlenme salonu veya 4 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 411 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 4 açık yüzme havuzu, su kaydırağı ve spor salonu mevcuttur. Bu resort otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu resort otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Inland View)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Swim Up)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Kişiye Özel Havuzlu
Family
Family Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda (Inland View)
Family
Family Suite Swim Up Inland View
Family
Family Süit, Kişiye Özel Havuzlu (Inland View)
Family
Family Süit, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı
Family
Family Suite Swim Up Sea View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x