Atlantica Aqua Blue Hotel

Protaras
Atlantica Aqua Blue Hotel Genel
Atlantica Aqua Blue Hotel Genel
Atlantica Aqua Blue Hotel Genel
Atlantica Aqua Blue Hotel Genel
Atlantica Aqua Blue Hotel Genel
Image More +55 fotoğraf
Atlantica Aqua Blue Hotel
7 Konnou Ave , Protaras

Atlantica Aqua Blue Hotel misafirlere Protaras bölgesinde, plaj yakınında, Nissi Plajı ve Cape Greco Ulusal Orman Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel İncir Ağacı Koyu ile 2,1 mi (3,3 km) ve Mkronissos Plajı ile 9,4 mi (15,1 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda Atlantica Aqua Blue Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 240 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Su kaydırağı, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde cankurtaranlık hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Inland View)
Superior
Superior Oda, Havuz Manzaralı
Room
Superior Oda (Inland View)
Room
Superior Oda (Swim-Up)
Room
Family Oda (Sliding Door- Inland View)
Room
Family Oda, Havuz Manzaralı (Sliding Door)
Room
Family Swim Up Room (Sliding Door)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x