Atlantic Villa Boutique Guesthouse

Swakopmund
Atlantic Villa Boutique Guesthouse Genel
Atlantic Villa Boutique Guesthouse Genel
Atlantic Villa Boutique Guesthouse Genel
Atlantic Villa Boutique Guesthouse Genel
Atlantic Villa Boutique Guesthouse Genel
Image More +96 fotoğraf
Atlantic Villa Boutique Guesthouse
24 Plover Street Vogelstrand , Swakopmund

Swakopmund bölgesindeki Atlantic Villa Boutique Guesthouse misafirlere okyanus kıyısında, Platz Am Meer Alışveriş Merkezi ve Swakopmund Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon The Dome Spor Salonu ve Etkinlik Merkezi ile 2,8 mi (4,5 km) ve OMEG Haus ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Restoranda Atlantic Villa Boutique Guesthouse misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 44 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Swakopmund bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 0 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Family)
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Park Manzaralı
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x