Atlantic Beach Club

Gran Canaria, Maspalomas
Atlantic Beach Club Öne Çıkan Resim
Atlantic Beach Club Dış Mekan
Atlantic Beach Club Kahvaltı
Atlantic Beach Club Yerinde Yemek
Atlantic Beach Club Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
Atlantic Beach Club
Paseo Costa Canaria s/n Playa del Ingles Gran Canaria, Maspalomas

Bu apart otel misafirlere San Bartolome de Tirajana bölgesinde, plajda, Paseo Costa Canaria ve İngiliz Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Yumbo Alışveriş Merkezi ile 0,9 mi (1,5 km) ve Maspalomas Kum Tepeleri ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri sınırlı olarak verilmeketdir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Plaj Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x