Athlos Hotel

Thrace, Kalamaria
Athlos Hotel Genel
Athlos Hotel Genel
Athlos Hotel Öne Çıkan Resim
Athlos Hotel Kahvaltı
Athlos Hotel Kahvaltı
Image More +20 fotoğraf
Athlos Hotel
Terma Neas Krinis Thrace, Kalamaria

Kalamaria bölgesindeki Athlos Hotel konaklamanızda, Mediterranean Cosmos Alışveriş Merkezi ve Aretsoús Beach ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Selanik Beyaz Kulesi ile 8 mi (12,9 km) ve Aristotelous Meydanı ile 8,9 mi (14,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x