Athgira River Camp

Udawalawa
Athgira River Camp Genel
Athgira River Camp Genel
Athgira River Camp Genel
Athgira River Camp Öne Çıkan Resim
Athgira River Camp Kahvaltı
Image More +29 fotoğraf
Athgira River Camp
Mudunmangada Road , Udawalawa

Udawalawa bölgesindeki Athgira River Camp konaklamanızda, Udawalawe Milli Parkı ve Udawalawa Fil Yetiştirme Çiftliği ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Udawalawe Baraj Gölü ile 2,5 mi (4 km) ve Sankhapala Raja Maha Viharaya & Phussadewa Tomb ile 5 mi (8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Athgaala yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 36 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Çadır, 1 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Çadır, 1 Çift Kişilik Yatak, Göl Manzaralı, Göl Kenarı
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x