Atemporal

Kıyı Bölgesi, Lima, Peru
Atemporal Genel
Atemporal Öne Çıkan Resim
Atemporal Dış Mekan
Atemporal Dış Mekan
Atemporal Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Atemporal
Santa María 190 Miraflores Kıyı Bölgesi, Lima, Peru

Atemporal misafirlere Lima (Miraflores) bölgesinde, Olivar Parkı ve Huaca Pucllana Harabeleri ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Plaza Norte Peru ile 9 mi (14,5 km) ve Clínica Delgado Hastanesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 9 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Misafirler 4.00 km içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (GRAND)
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı (CHARMING)
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (COSY)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x