Atelier Hotel Design

Garda Gölü (bölge), Gardone Riviera
Atelier Hotel Design Genel
Atelier Hotel Design Öne Çıkan Resim
Atelier Hotel Design Dış Mekan
Atelier Hotel Design Dış Mekan
Atelier Hotel Design İç Mekan
Image More +8 fotoğraf
Atelier Hotel Design
Corso Zanardelli 26 Garda Gölü (bölge), Gardone Riviera

Atelier Hotel Design misafirlere Gardone Riviera merkezinde, Parco Alto Garda Bresciano ve Passeggiata Kurpromenade yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Scaliger Kalesi ile 24,3 mi (39 km) ve Rimbalzello Adventure ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x