Atami Taikansou

Çubu, Atami
Atami Taikansou Genel
Atami Taikansou Genel
Atami Taikansou Genel
Atami Taikansou Öne Çıkan Resim
Atami Taikansou Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Atami Taikansou
7-1 Hayashigaokacho Çubu, Atami

Atami Taikansou misafirlere Atami bölgesinde, plaj yakınında, Heiwadori Shopping Street ve Omiya’s Çam Ağacı / Kanichi ve Omiya Heykeli ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan ryokan otel Ashi Gölü ile 12,4 mi (20 km) ve Hakone Kowakien Yunessun ile 18,2 mi (29,3 km) mesafede.

Atami Taikansou içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 51 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon sunulur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz kaplıca, gece kulübü ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve su sebili mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Traditional Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x