Atami FUFU

Çubu, Atami
Atami FUFU Genel
Atami FUFU Öne Çıkan Resim
Atami FUFU Dış Mekan
Atami FUFU Yerinde Yemek
Atami FUFU Yerinde Yemek
Image More +24 fotoğraf
Atami FUFU
11-48 Mizukuchi-cho Çubu, Atami

Atami FUFU misafirlere Atami bölgesinde, plaj yakınında, Kiunkaku Former Ryokan ve Kinomiya Tapınağı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı ryokan otel Ashi Gölü ile 11,7 mi (18,9 km) ve Hakone Kowakien Yunessun ile 17,5 mi (28,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca ryokan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

26 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Kaplıca gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu ryokan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Senior
Senior İki Ayrı Yataklı Oda (Stylish Suite)
Room
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda (Suite)
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda (Suite)
Room
Comfort Süit (King Double)
Room
Süit (Stylish, King Double)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x