At Home Roger de Flor

Orta Şili, Las Condes
At Home Roger de Flor Öne Çıkan Resim
At Home Roger de Flor Dış Mekan
At Home Roger de Flor Oda Manzaraları
At Home Roger de Flor Oda Düzeni
At Home Roger de Flor Oda Düzeni
Image More +39 fotoğraf
At Home Roger de Flor
Roger de Flor 2907 Orta Şili, Las Condes

Bu daire misafirlere Santiago (Las Condes) bölgesinde, Costanera Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Plaza de la Constitucion ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu daire San Cristobal Tepesi ile 6,7 km (4,2 mil) ve Plaza de Armas ile 7,8 km (4,8 mil) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede küçük mutfak, buzdolabı ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, derin küvet ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerin konforu için telefon, masa ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x