At Bangsak Resort

Güney Tayland, Khao Lak
At Bangsak Resort Genel
At Bangsak Resort Genel
At Bangsak Resort Genel
At Bangsak Resort Genel
At Bangsak Resort Genel
Image More +38 fotoğraf
At Bangsak Resort
32/5 Moo 7, Baan Bangsak, Bang Muang Güney Tayland, Khao Lak

Takua Pa bölgesindeki At Bangsak Resort misafirlere Boat 813 ve Laem Pakarang Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Sai Ruang Şelalesi ile 9,8 km (6,1 mil) ve Baan Nam Kem Tsunami Hatıra Parkı ile 10,7 km (6,7 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x