Astro Inn Hotel Express

Xalapa
Astro Inn Hotel Express Genel
Astro Inn Hotel Express Genel
Astro Inn Hotel Express Öne Çıkan Resim
Astro Inn Hotel Express Dış Mekan
Astro Inn Hotel Express Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Astro Inn Hotel Express
Avenida 20 de Noviembre 558 Col. Alvaro Obregon , Xalapa

Astro Inn Hotel Express misafirlere Xalapa bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Xalapa İnteraktif Müzesi (MIX) ve Uluslararası Modern Sanat Galerisi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Plaza Las Animas Alışveriş Merkezi ile 1,6 mi (2,6 km) ve San Jose Kilisesi ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x