Astoria

Romagna Coast, Ravenna
Astoria Genel
Astoria Genel
Astoria Öne Çıkan Resim
Astoria İç Mekan
Astoria İç Mekan
Image More +39 fotoğraf
Astoria
Circonvallazione alla Rotonda dei Goti 26/28 Romagna Coast, Ravenna

Ravenna bölgesindeki Astoria konaklamanızda, Rocca Brancaleone ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve San Giovanni Battista Kilisesi ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Mirabilandia ile 9,3 mi (15 km) ve Arian Vaftizhanesi ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 29 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Üç Kişilik Oda
Room
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Comfort Oda, 6 Yatak Odası
Room
Economy Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Basic Oda
Room
Comfort Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Economy Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x