Astawa House

Lesser Sunda Islands, Ubud
Astawa House Öne Çıkan Resim
Astawa House Dış Mekan
Astawa House Dış Mekan
Astawa House Dış Mekan
Astawa House Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Astawa House
Jln. Raya Pengosekan Br. Pengosekan, Kaja Lesser Sunda Islands, Ubud

Astawa House misafirlere Ubud (Pengosekan) bölgesinde, Agung Rai Sanat Müzesi ve Peliatan Kraliyet Sarayı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sanur Plajı ile 13,1 mi (21,1 km) ve Ubud Maymun Ormanı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Bungalov
Bungalov
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x