Aspery Hotel

Güney Tayland, Patong
Aspery Hotel Genel
Aspery Hotel Genel
Aspery Hotel Genel
Aspery Hotel Öne Çıkan Resim
Aspery Hotel Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Aspery Hotel
5/41 -51 Hadd Patong Road Güney Tayland, Patong

Aspery Hotel misafirlere Patong bölgesinde, plaj yakınında, Patong Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Bangla Sokağı ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Karon Plajı ile 3,6 mi (5,8 km) ve Kamala Plajı ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Yemek servisi için Red Peppers Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 144 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda
Room
Junior Suite
Room
Standard Oda
Room
Classic Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x