Aspen Adventures

Lansdowne
Aspen Adventures Genel
Aspen Adventures Genel
Aspen Adventures Öne Çıkan Resim
Aspen Adventures Dış Mekan
Aspen Adventures Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Aspen Adventures
Neelkant Road , Lansdowne

Lansdowne bölgesindeki Aspen Adventures konaklamanızda, Patna Şelalesi ve Tera Manzil Temple ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu çadır ev Har Ki Pauri ile 24,8 mi (40 km) ve Laxman Jhula ile 5,5 mi (8,8 km) mesafede.

Aspen Adventures misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 26 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu çadır evde ayrıca kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi
Room
Çadır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x