Aspalathras White Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Chora Folegandros
Aspalathras White Hotel Genel
Aspalathras White Hotel Genel
Aspalathras White Hotel Öne Çıkan Resim
Aspalathras White Hotel Dış Mekan
Aspalathras White Hotel Dış Mekan
Image More +87 fotoğraf
Aspalathras White Hotel
Chora Decentralized Administration Of The Aegean, Chora Folegandros

Folegandros bölgesindeki Aspalathras White Hotel konaklamanızda, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Chora Kayalıkları ile 12 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Panagia Kilisesi ile 1,1 mi (1,7 km) ve Karavostasi Limanı ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Öğle yemeği servisi yapan RESTAURANT restoranı Akdeniz mutfağı alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Spor salonu ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Havuz Manzaralı
Junior
Junior Süit, Dağ Manzaralı (Panoramic View)
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı (Panoramic View)
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Süit, Balkon/Veranda, Dağ Manzaralı (Panoramic View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x