Aslanis Village

Marmari
Aslanis Village Genel
Aslanis Village Genel
Aslanis Village Genel
Aslanis Village Genel
Aslanis Village Öne Çıkan Resim
Image More +35 fotoğraf
Aslanis Village
Marmari , Marmari

İstanköy bölgesindeki Aslanis Village konaklamanızda, Tigaki Plajı ve Ege Adaları ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire İstanköy Limanı ile 8 mi (12,9 km) ve Cennet Plajı ile 15,5 mi (25 km) mesafede.

Restoranda Aslanis Village misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

40 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x