Asian Koh Kong Hotel

Koh Kong
Asian Koh Kong Hotel Genel
Asian Koh Kong Hotel Genel
Asian Koh Kong Hotel Öne Çıkan Resim
Asian Koh Kong Hotel Dış Mekan
Asian Koh Kong Hotel Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Asian Koh Kong Hotel
Street 01, Near Koh Kong Bridge , Koh Kong

Asian Koh Kong Hotel misafirlere Koh Kong merkezinde, Dong Tong Pazarı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Peam Krasaop Doğal Yaşamı Koruma Alanı ile 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Koh Kong Plajı ile 5,8 mi (9,3 km) ve Cham Yeam Uluslararası Kontrol Noktası ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Anon Coffee & Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 53 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Grand İki Ayrı Yataklı Oda (VIP)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x