Asian Hotel Pvt Ltd

Butwāl
Asian Hotel Pvt Ltd Genel
Asian Hotel Pvt Ltd Genel
Asian Hotel Pvt Ltd Öne Çıkan Resim
Asian Hotel Pvt Ltd Dış Mekan
Asian Hotel Pvt Ltd İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Asian Hotel Pvt Ltd
Butwal-12, Kalikanagar Lumbini, Rupendehi , Butwāl

Asian Hotel Pvt Ltd misafirlere Butwāl bölgesinde, iş merkezinde, Manimukunda Parkı ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede ve Maya Devi Temple ile 17,8 mi (28,7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lumbini Müzesi ile 22,6 mi (36,3 km) ve Royal Thai Buddhist Monastery ile 23,1 mi (37,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 20 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Superior Oda
Room
Family Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x