Asia Hotel Can Tho

Güney Vietnam, Can Tho
Asia Hotel Can Tho Genel
Asia Hotel Can Tho Öne Çıkan Resim
Asia Hotel Can Tho Dış Mekan
Asia Hotel Can Tho Dış Mekan
Asia Hotel Can Tho İç Mekan
Image More +61 fotoğraf
Asia Hotel Can Tho
91 Chau Van Liem, Tan An, Ninh Kieu Güney Vietnam, Can Tho

Asia Hotel Can Tho misafirlere Can Tho merkezinde, Ninh Kieu Parkı ve Munirensay Pagoda ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Luu Huu Phuoc Parkı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Ong Temple ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Asia Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 70 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Karaoke gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Can Tho bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 753 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Connecting Family

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x