Ashiana Clarks Inn, Shimla

Kuzey Himalaya, Chhota Shimla
Ashiana Clarks Inn, Shimla Genel
Ashiana Clarks Inn, Shimla Genel
Ashiana Clarks Inn, Shimla Genel
Ashiana Clarks Inn, Shimla Genel
Ashiana Clarks Inn, Shimla Genel
Image More +37 fotoğraf
Ashiana Clarks Inn, Shimla
Near Secretariat, Chotta Shimla Kuzey Himalaya, Chhota Shimla

Ashiana Clarks Inn, Shimla misafirlere Shimla (Knollswood) bölgesinde, Tara Devi Temple ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Kotkhai Palace ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lankra Veer Temple ile 2,1 mi (3,4 km) ve Mahamai Temple ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Yemek servisi için ferns ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut.

27 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki yüz bakımı ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ücretsiz bebek bakımı ve kuaför vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x