Ashford Castle

Batı İrlanda, Cong
Ashford Castle Genel
Ashford Castle Genel
Ashford Castle Genel
Ashford Castle Genel
Ashford Castle Genel
Image More +57 fotoğraf
Ashford Castle
Ashford Castle Batı İrlanda, Cong

Ashford Castle misafirlere Cong bölgesinde, göl üzerinde, Ashford Kalesi ve Ashford Castle Golf Club yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Eyre Meydanı ile 26,5 mi (42,7 km) ve Kylemore Manastırı ile 32,2 mi (51,8 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki 3 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler minibar ve plazma televizyon bulunan 82 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra açık tenis kortları ve sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Corrib
Corrib
Deluxe
Deluxe Oda, Göl Manzaralı
Junior
Junior Stateroom
Stateroom
Stateroom
Süit
Süit
Presidential
Presidential Süit
Room
Corrib Lake View
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Family Room)
Room
Hideaway Cottage

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x