Ashcroft Otelleri Ara

En uygun Ashcroft otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Ashcroft otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Ashcroft Hakkında

Kanada’nın batı kıyısındaki British Colombia Bölgesi’nde yer alır. Küçük bir yerleşim birimidir. Thompson Nehri kıyılarındadır. Ashcroft, ‘Altına Hücum’ olarak adlandırılan dönemin merkezlerinden birisidir. 1859 yılında ilk altın madeninin bölgede keşfedilmesinin ardından, Ashcroft’u da içine alan geniş bir alan ‘Cariboo Gold Rush’ dönemini yaşamıştır. Ashcroft, Clement Francis Cornwall ve Henry Penant Cornwell adında İngiliz göçmeni iki kardeş tarafından 1860 yılında kurulmuştur.

Bölgeye altın bulmak amacıyla gelen İngiliz kardeşler, duydukları başarısız altın arama hikayeleri sonucunda un ticareti yapmaya karar vererek bölgede bir yerleşim yeri oluşmasına ön ayak olmuşlardır. Tarihinde altın arama faaliyetlerinin uzun yıllar devam ettiği Ashcroft, bağlı bulunduğu British Colombia’nın bölgesel iç gelişmesine de katkıda bulunmuştur. Ashcroft, demiryolu ve transit geçiş karayolu güzergahı üzerinde bulunmaktadır. Kentin turizme en elverişli bölgesi Thompson Nehri’ni de içine alan Thompson Okanagan’dır. Trekking, hiking, golf, fosil avcılığı, kamp, kano, kürek, dağ bisikleti, rafting ve balıkçılık faaliyetleri gibi outdoor etkinlikler bu bölgede yapılabilmektedir. Temiz havası ve eşsiz doğası ile ünlü Ashcroft ‘Wellnes Festivali’ne ev sahipliği yapmaktadır. Ashcroft Müzesi ve Ashcroft-Barkerville arasındaki tarihi Gold Rush Wagon Yolu, kentin en ilgi çekici gez merkezleridir.

Ayrıca; ‘Altına Hücum’ alanlarının genel adı ‘Gold Country’e yönelik turlar ve bölgenin 1800’lü yıllardan kalma mirasının keşfedildiği Ashcroft Tarihi Yürüyüş Turu, önemli turizm etkinlikleridir. Ashcroft, step iklimi etkisindedir. Yıl boyunca az miktarda yağış almaktadır. Cache Creek Havaalanı, Ashcroft’a 8 km. uzaklıktadır.